Stufat de pui

de Rahela Velicu in Pui, 9 Apr 2017 | 6414 vizualizari

 

Am inlocuit carnea de miel cu carne de pui si a rezultat un stufat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • 6-7 fire de usturoi verde
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Mai intai, taiem pulpele in 2. Le punem in cratita. Usturoiul il tocam rondele si il adaugam peste pulpe. Adaugam si cartofii taiati mai mare, pasta de tomate si 1-2 cani de apa, cat este nevoie.

Adaugam sare si piper dupa gust, busuioc si tarhon uscate si dam la cuptor, pentru 60 de minute. Intoarcem din cand in cand, carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

La final, presaram patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de castraveti murati cu pui